A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Глеюватської сільської ради

М'ясо

Дата: 17.08.2021 22:48
Кількість переглядів: 68

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

1

Назва предмета закупівлі

ДК 021:2015: 15110000-2 – М'ясо

(М'ясо)

2

Вид процедури

Переговорна процедура, скорочена

3

Ідентифікатор закупівлі

UA-2021-08-16-003345-a

4

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Технічні та якісні характеристики встановлюються відповідно до наказу Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку».

Товар повинен відповідати вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», Державним санітарним нормам та правилам, вітчизняним стандартам якості (ДСТУ, ТУ, ГОСТ, іншим технічним умовам діючим в Україні ДСТУ, ТУ).

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог законодавства

5

Обґрунтування розміру бюджетного призначення

Розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до рішення сесії Глеюватської сільської ради від 14.07.2021 № 380-VІI/VIII «Про внесення змін до рішення сільської ради від 24.12.2020 №23-II/VIII «Про місцевий бюджет на 2021 рік» (зі змінами)».

6

Очікувана вартість предмета закупівлі

55 938,96 грн без ПДВ

7

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі

Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України затверджена примірна методика визначення очікуваної вартості предмета закупівлі від 18.02.2020 №275, якою передбачені методи визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: 1) здійснення пошуку, збору та аналіз загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо; 2) отримання комерційних (цінових) пропозицій від виробників, офіційних представників (дилерів), постачальників;                 3) у разі обмеження конкуренції на ринку певних товарів та враховуючи їх специфіку при розрахунку використовуються ціни попередніх закупівель аналогічного товару та/або минулих періодів (з урахуванням індексу інфляції, зміни курсів іноземних валют). Відповідно до вказаної методики, при визначені очікуваної вартості предмету закупівлі товарів, робіт та послуг використовується один із методів формування очікуваної вартості предмету закупівлі та проведення моніторингу цін для подальшого укладення договорів.

Кількість м’яса вираховувалась відповідно до норм та порядку організації харчування у закладах освіти відповідно до наказу Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку».

Відповідно до закупівлі (під час застосування переговорної процедури) необхідно закупити:

  • філе куряче охолоджене (у вакуумній упаковці) в кількості 396 кг очікуваною вартістю 141,26 грн;

Розрахунок очікуваної вартості здійснено на підставі опитування виробників та продавців м’яса Дніпропетровської області з врахуванням реальних цін, поточних середніх цін розміщених на сайті https://minfin.com.ua/ua/ та середніх споживчих цін на продукти харчування по Дніпропетровській області згідно листів Держстату № 15.1.3-22/890Пі-21 від 21.07.2021 та № 15.1.3-22/868Пі-21 від 16.07.2021.

Орієнтовна (очікувана) вартість ціни договору про закупівлю «М’ясо» становить 55 938,96 грн (п’ятдесят п’ять тисяч дев’ятсот тридцять вісім гривень 96 копійок), без ПДВ.


« повернутися

Вхід для адміністратора